Tasting onder vrienden

Samen bier proeven en ook iets bijleren, een leuke activiteit toch? Je kan dit nu organiseren waar en wanneer je wil. Concreet, je bestelt het bier en krijgt dit aan huis geleverd, voor het door jou opgegeven aantal personen. Je ontvangt je toegangscode voor de filmpjes en alle bijhorende instructies. Je hoeft verder niets voor te bereiden. Je komt samen, je ontdekt en je geniet. Je wordt online begeleid, stap voor stap. Je betaalt hiervoor slechts 12,49 euro p.p., inclusief de vijf bieren! En, jawel, elke deelnemer krijgt een “certificaat” als bewijs van de opgebouwde expertise!

Hoe gaat alles in zijn werk?

Bestel minstens een tiental dagen voor de geplande datum van je vriendenactiviteit. Je geeft bij bestelling een even aantal deelnemende personen op. Bij deze biertasting deel je immers elk van de vijf trappistbieren per twee personen. Je ontvangt het bierpakket thuis geleverd*, samen met een code die je toegang geeft tot de online begeleiding. Het vervolg, in een notedop:

 

  • Op www.yinto.com kan je de ontvangen code ingeven. Je krijgt dan de mogelijkheid om je genodigden voor de biertasting een gepersonaliseerde uitnodiging sturen in jouw naam.

  • Je kan de filmpjes ondertussen al bekijken in preview, en krijgt toegang tot “extra weetjes” over de betreffende bieren.

  • Je kan op elk moment zien wie van je genodigden bevestigd heeft.

  • Enkele dagen voor het evenement wordt elke deelnemer nogmaals herinnerd via een mailtje.

  • Bij aanvang van de biertasting geef je dezelfde code in. En jawel, één klik volstaat om het evenement aan te vatten.

  • Eén dag na de workshop, tenslotte, krijgt elke deelnemer een opvolgmailtje. Dit mailtje bevat een gepersonaliseerd digitaal certificaat voor de deelnemer. Leuk toch?

 

Nog veel meer praktische instructies over de voorbereiding en het verloop van een sessie ontvang je na bestelling samen met je inlogcode. Veel plezier!

(* Belgianbeerz handelt je bestelling af en bezorgt de producten. Zie algemene voorwaarden op www.belgianbeerz.com)